GYÁRTÁS

Kiválóság minden öltésben

Fedezd fel a magyar kézművesség színe-javát. A BékésTex 1998 óta rendkívüli büszkeséggel, mégis diszkréten dolgozik együtt számos márkával, legyen az kortárs designer, vagy high-fashion márka. Generációkon átívelő tudásunk és gyakorlatunk biztosítja azt, hogy álmaid termékét adjuk kezedbe éppen úgy, ahogyan azt elképzelted. Mindezt a lehető legrövidebb időn belül.

BékésTex Határok nélkül - A lehetőségek testreszabása

A BékésTex a legkiválóbb minőségű kabátok és dzsekik készítésére specializálódott. Bár a tollkabátok a védjegyeink, képességeink határtalanok. Legyen szó hagyományos mintákról, vagy a modern divat formabontó és aprólékos részleteiről, mi megoldjuk. Dolgozz velünk, és elképzeléseid valóra válnak. Képzett kézműveseink minden egyes darabot alapos aprólékossággal készítenek, biztosítva a legmagasabb minőségi- és design normákat. A klasszikus eleganciától az innovatív trendekig minden ruhadarabot olyan eleganciával töltünk meg, ami az idő próbáját is kiállja.

A Hagyomány és Innováció Találkozása

Békés vidékünkön található varrodánk a hagyomány és az innováció valódi találkozása. 25+ éves gyakorlatunk az alapja annak, hogy a legújabb technikákat a hagyományainkkal ötvözve a legmagasabb minőséget nyújtsuk önnek. Így minden általunk elkészített darab a hagyományos kézművesség és a modern találékonyság tökéletes egyensúlyát tükrözi.

Válassza a Fenntarthatóságot, Válassza a Jövőt

Az elkötelezettségünk a divatnál jóval messzebbre terjed. A fenntartható működést támogatjuk, mely tiszteletben tartja a környezetet és támogatja a helyi közösségeket. Az etikusan előállított anyagok beszerzésétől a környezeti lábnyom minimalizálásáig hiszünk abban, hogy olyan ruhadarabokat hozunk
létre, amelyek tükrözik felelősségünket bolygónk iránt is.

Fedezd fel a BékésTex Élményt

Tekints be galériánkba, hogy lásd a műgondot, amely ruhadarabjainkat oly különlegessé teszi. Légy külföldi vagy hazai márkatulaj amely megbízható partnert keres, a BékésTex szeretettel vár egy olyan világban, ahol a luxus az autentikával találkozik.